Om MBit.

 

Mbit er en ærlig IT-Partner. Vi er kompetente og erfarne IT-folk med 10 til 25 års erfaring, som altid sætter mennesket og relationen først. Det betyder, at vi lytter til dig, undersøger din virksomheds forretningsprocesser og er ærlige i vores kommunikation. På den måde kan vi levere den mest optimale, professionelle og intuitive IT-løsning, du kan få.


Vi er senior eksperter med stor viden, godt overblik og gedigen support - og vi hjælper dig til den helt rigtige, holdbare IT-løsning, hvor vi altid er up-to-date og håndplukker hardware og software til din virksomhed fra branchens førende mærker.

Vi hjælper dig i øjenhøjde med at optimere og skabe overblik over IT-sikkerheden i din virksomhed, så du er tryg – og ikke betaler for mere end du har behov for.

I store træk tilbyder vi; sikkerhedsvurdering og planlægning, applikationssikkerhed, netværksbeskyttelse, support samt software og hardware til virksomheder – og vi leverer altid en skræddersyet løsning.

Lad en af vores eksperter kigge på din virksomheds IT-sundhed - kontakt os nu på telefon: 73 70 73 08

Det vil glæde os at høre fra dig!

 

Vores mission

Inspirere og sætte virksomheder i stand til at transformere og lykkes ved hjælp af teknologi.


Vores vision

At være bedre end resten. Et firma, som andre beundrer, og mennesker vil være med til at gøre til et fantastisk sted at arbejde, hvor personalet trives og vokser. At forbløffe vores kunder ved hvert berøringspunkt og levere en oplevelse uden sidestykke.

Vores Historie

MBit APS blev oprettet August 2020


 • August 2020

  Partnerskab med Microsoft

 • December 2020

  Partnerskab med DATTO

 • Februar 2021

  Mbit er blevet Microsoft Silver Partner

 • Marts 2021

  Certificeret forhandler - Visma E-conomic

Mød vores fantastiske team.


Bygget på alt, hvad vi har lært af vores professionale liv, er MBit en ny start, der går endnu længere for at hjælpe dig med at komme tilbage til det, der betyder noget.

Image

Martin Kirkegaard Frahm
IT Systemkonsulent, Medstifter

mf@mbit-data.com

Certification Logos_ContinuityDCDS
Image

Brian Larsen
IT Systemkonsulent, Medstifter

bl@mbit-data.com

Certification Logos_RMMDCDS