Microsoft 365 Backup

Mbit tilbyder en komplet backup-løsning til Microsoft 365 – herunder backup af Exchange, OneDrive, Teams og Sharepoint.

Hvad er Microsoft 365?

Microsoft 365 er en cloud-tjeneste, som har samlet en række af Microsoft mest kendte og populære værktøjer. Dette er alt lige fra Microsoft Word og Excel til Outlook og Teams.

Dette er blot et lille udpluk af alle de programmer, man med Microsoft 365 har mulighed for at få implementeret i sin virksomhed. Microsoft 365 findes naturligvis i flere forskellige pakkeløsninger, i forskellige prisklasser.

Microsoft 365 er blevet sat i verden for at gøre det nemt for virksomheder, at få alle de nødvendige værktøjer og programmer samlet et sted. Det er derfor heller ikke overraskende, at Microsoft 365 er en af de mest udbredte online-tjenester i Danmark.

Hvorfor er det nødvendigt med backup til Microsoft 365?

Microsoft 365 er en vigtig del af mange virksomheders dagligdag. Der bliver derfor smidt en masse forretningskritisk data og arbejde op i skyen, som man forventer er i sikkerhed hos Microsoft. Problemet er bare med Microsoft 365 og andre skybaseret-tjenester, at de er sårbare overfor:

  • Malware og ransomware-angreb
  • Sletning af slutbruger – utilsigtet
  • Ondsindet slutbrugeraktivitet
  • Driftsfejl såsom utilsigtet overskrivning af data
  • Mistede data på grund af annullerede kontoabonnementer
  • Fejlkonfigurerede arbejdsgange i applikationer

Mister man sin data, har man med Microsoft 365 kun primitive gendannelsesfunktioner til rådighed, hvilket i de fleste situationer, ikke er tilstrækkelige. I forsøget på at redde sin data med Microsoft egne funktioner, er udfaldet desværre oftest tabt tid og tabt data.

Microsoft anbefaler derfor selv, at man kigger efter alternative muligheder, når det kommer til gendannelse af data. Ind i billedet kommer derfor Mbit og vores samarbejdspartner, Datto.

Hvem er Datto?

Datto er en amerikansk virksomhed, som blev grundlagt i 2007. Datto er en verdensførende leverandør af løsninger inden for business continuity, disaster recovery, business management og netværksløsninger. Datto er vokset i takt med et stigende behov for at beskytte sig mod cybertrusler og nedbrud i cloud-tjenester såsom Microsoft 365. Det stigende behov ses især hos små-og mellemstore virksomheder.

Datto åbnede i 2020 et kontor i København, som samtidig også er deres første nordiske afdeling.

MBit er stolte af at være Datto Silver Partner, og dermed også certificeret i at sælge og håndtere ydelser såsom Datto SaaS og Datto SIRIS 4.

MBit er Datto Silver Partner

Datto SaaS

Datto SaaS er den bedste og mest komplette backup-løsning til Microsoft 365. Vi har samlet nogle af de mange fordele virksomheden får med Datto SaaS

Image

Én pris for alt

En let forståelig pris pr. bruger med muligheden for ubegrænset data og opbevaring med alt sikkerheds-kopieret - ikke kun brugerens postkasse! OneDrive, SharePoint og Teams-websteder er inkluderet gratis.

Image

Hurtigere datagendannelse

Vores datagendannelse er en af ​​de hurtigste i branchen. Gendannelse sker med et enkelt klik, og vi kan nemt og hurtigt identificere og gendanne individuelle emner eller hele mapper for at beskytte dig mod nedetid.
Image

3 x daglige backup

Datto SaaS beskyttelse for Microsoft 365 tager backup tre gange dagligt af dine data i Office 365's Exchange, Onedrive, Teams og SharePoint.
Image

Gendannelse på tværs af brugere

Du kan genskabe data fra en Microsoft 365 brugerkonto til en anden.

Skal vi samarbejde?

Vi er kompetente og erfarne IT-folk med 10+ års erfaring. Vi har kompetencerne til at give dig og din virksomhed den helt rigtige løsning, når det gælder backup-løsning til Microsoft 365.

Kontakt os i dag og lad os i fællesskab finde den bedste løsning til din virksomhed.