Backup-løsninger

Komplette backup-løsninger til ethvert behov

Vores backup-løsninger

Hos Mbit tilbyder vi backup-løsninger til alle typer og størrelser af virksomheder, og vi dækker derfor ethvert behov indenfor backup-og datagendannelse. Vi er specialiseret i løsninger til Cloud, mere specifikt til Microsoft 365, herunder backup af Exchange, OneDrive, Teams og SharePoint.

Skal din virksomhed have en backup-løsning?

Det er desværre en udbredt misforståelse, at Microsoft tager backups af jeres forretningskritiske data. Dette er desværre ikke tilfældet. Microsoft tilbyder kun primitive gendannelsesfunktioner, som i de flestes tilfælde ikke vil være tilstrækkeligt. Det er derfor nødvendigt at benytte sig af en ekstern samarbejdspartner.

I de fleste tilfælde vil tabt data være forårsaget af menneskelige fejl. Her vil en medarbejder typisk komme til at slette vigtige data ved en fejl, som man derefter ikke har mulighed for at gendanne. At skulle genskabe denne data, vil derfor være enormt tidskrævende og frustrerende.

Verden ser desværre også en stigende trussel i form af hackerangreb – især phisingangreb. Hackerne vil typisk slette eller ”låse” data, som de derefter vil kræve store summer for at ”låse” op igen.

Ovenstående er med til at skabe en stor bekymring hos mange virksomheder, som kun kan afhjælpes ved en professionel backup-løsning. Kontakt os i dag, og lad os tage en uforpligtende samtale om jeres behov og lad os i fællesskab finde frem til den perfekte løsning.

Facts

Der er lavet flere dybdegående undersøgelser, som har haft fokus på cyberkriminalitet. Undersøgelserne viser bl.a.

  • 58% af virksomhederne har været udsat for et eller flere cyberangreb i det seneste år (PwC’s Cybercrime Survey, 2020)

  • 88% af de danske topledere peger på cybertruslen som den væsentligste bekymring (PwC’s CEO Survey, 2020)

  • Truslen for cyberkriminalitet er meget høj. Myndigheder og virksomheder i alle sektorer af Danmark kan forvente løbende at blive udsat for cyberkriminalitet (Center for Cybersikkerhed, 2020)

Skal vi være din fremtidige samarbejds-partner?

Vi har stor erfaring inden for backup-løsninger, databeskyttelse og datagendannelse. Vi er derfor helt sikre på, at vi også kan løfte opgaven for din virksomhed. Vi ser frem til at høre fra dig.