Cloud Backup

Vores Cloud backup-løsninger til Microsoft 365 tilbyder en failsafe-løsning,
der sikrer at dine forretningskritiske data er tilgængelige til øjeblikkelig gendannelse,
i tilfælde af tab eller nedbrud.

Hvorfor er det nødvendigt med en cloud backup?

Enhver virksomhed er enormt afhængig af sin data og forretningskritiske filer. Tab af data kan være forårsaget af mange ting. Datatab kan bl.a. komme af menneskelige fejl og cyberangreb. Vi oplever desværre fortsat en stigning i cyberangreb og it-kriminalitet, samt at virksomhederne ikke er dækket ind i form af en korrekt beskyttelse.

Det er desværre en udbredt misforståelse, at man som bruger af Microsoft 365 er beskyttet af Microsoft egne løsninger. Det er bestemt ikke tilfældet, da Microsoft kun tilbyder primitive gendannelsesfunktioner. Det er derfor en nødvendighed, at man benytter sig af tredjepartsløsninger. Det er her at Mbit og Datto SaaS kommer ind i billedet.

Med vores menneskelige input og teknologien fra Datto SaaS, vil man som virksomhed kunne opnå maksimal beskyttelse. Med Datto SaaS Protection ved du, at Office 365-data bakkes op af den mest pålidelige løsning på markedet i dag. Dette betyder, at risikoen reduceres, og du kan bruge mere tid og budget på strategiske initiativer.

Her hos Mbit er vi eksperter i brugen af Datto SaaS Protection, og vi er derfor også Datto Silver Partner. Som kunde hos os, kan du derfor altid være sikker på at få en kyndig og professionel rådgivning, som vil gavne og sikre din virksomhed i fremtiden. Kontakt os for at høre mere.

Hvad er fordelene ved Datto SaaS:

Punkt-i-tid sikkerhedskopier
Sikkerhedskopier inkluderer daglige snapshots af hver brugers data, så du kan gennemse en brugers konto på et bestemt tidspunkt. Undgå tab af data fra ransomware ved at gendanne hele konti til et bestemt tidspunkt inden et angreb opstod.

3x backup pr. dag:
Sov trygt med SaaS Protections automatiske daglige sikkerhedskopier til Office 365s Exchange Online, OneDrive, SharePoint Online og Microsoft Teams.

On-demand backup
Udfør yderligere sikkerhedskopier efter behov til enhver tid. At køre en on-demand-sikkerhedskopi påvirker ikke de tre regelmæssigt planlagte sikkerhedskopier.

Uendelig Backup
Gem en ubegrænset mængde data uden yderligere gebyrer.

Online sikkerhedskopieringsløsninger kræver ofte et stort forudgående kapitallayout på hardware og specialsoftware, hvilket økonomisk tager det uden for rækkevidde for rigtig mange virksomheder. Med vores Cloud Backup-løsninger er dette ikke længere tilfældet. Du kan beskytte din virksomhed uden at det koster en formue i tid eller penge.

Datto Siris

Et andet Datto produkt er Siris. Datto Siris er en pålidelig, alt-i-én løsning til forretningskontinuitet og katastrofegendannelse (BCDR). Datto Siris er udviklet til at tab af data og minimere nedetid. Ved brugen af Datto Siris kan man beskyttes fysisk, virtuelt & via en sky-infrastruktur. Datto Siris kan benyttes til Windows, Mac og Linux.

Image

Fordelene ved Datto Siris

Gendannelse af ransomware
Alle sikkerhedskopier scannes for ransomware og monteres for at sikre, at de er klar til gendannelse. Du skal blot 'vende uret tilbage' til et øjebliksbillede, før angrebet skete.

Flere implementeringsscenarier
Implementering kan ske som et apparat, et virtuelt apparat eller kun software for at beskytte enhver fysisk, virtuel eller skyinfrastruktur, der kører på Windows, Mac eller Linux.


Kontinuerlig, pålidelig databeskyttelse
SIRIS giver dig ro i sindet, at dine data er sikre, og normal forretningsdrift kan gendannes på få minutter.

Minimer nedetid 
Bekræftede sikkerhedskopier, øjeblikkelig virtualisering, lokal og sky gendannelse og gendannelsesmuligheder for ethvert scenario, alt administreret fra et enkelt vindue.

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du at vide mere om Datto SaaS og Datto Siris? Så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi kan kontaktes på tel: 73 70 73 08 eller på mail: Info@MBit-data.com. Du kan også rette henvendelse til os ved at udfylde vores kontaktformular, som du finder ved at klikke her. Vi glæder os til at høre fra dig!